Πληροφορίες Εγγραφών και Συμμετοχής στο 16o Συνέδριο

Το 16ο ετήσιο Συνέδριο της ΕΨΕ με θέμα «Το Κακό» θα διεξαχθεί, με φυσική παρουσία των συνέδρων, στις 24 - 26 /11/2023, στους χώρους του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138, Αθήνα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ

Α.Γενική είσοδος:

Προεγγραφή έως και την 30η Σεπτεμβρίου: 100 ευρώ
Εγγραφές από την 1 Οκτωβρίου μέχρι και την 16η Νοεμβρίου: 120 ευρώ

Β. Εκπαιδευόμενοι ΕΨΕ και άλλων εταιρειών:

Προεγγραφή έως και την 3Οή Σεπτεμβρίου: 70 ευρώ
Εγγραφές από την 1η Οκτωβρίου μέχρι και την 16η Νοεμβρίου : 90 ευρώ

Η δυνατότητα εγγραφής μειωμένου κόστους προϋποθέτει την προσκόμιση των αντίστοιχων δικαιολογητικών, επισυναπτόμενα στην ειδική θέση της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής ή αποστέλλοντάς τα στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μπορεί να αποσταλεί από την Γραμματεία των Εταιρειών των εκπαιδευόμενων σχετική βεβαίωση με συνολική κατάσταση των ονομάτων των συμμετεχόντων στο συνέδριο, εφ’ όσον έχει γίνει η τραπεζική συναλλαγή.

Γ. Φοιτητές: 40 ευρώ

Η δυνατότητα εγγραφής προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, προϋποθέτει τηνπροσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας επισυναπτόμενη στην ειδική θέση της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής ή αποστέλλοντάς τη στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κατά τη μεσημεριανή διακοπή, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς σάντουιτς και νερού με επιπλέον κόστος 10€ ανά ημέρα και γεύμα. Όσοι το επιθυμούν θα πρέπει να το δηλώσουν στη φόρμα εγγραφής καταβάλλοντας και το αντίστοιχο ποσό πλέον της εγγραφής τους και επιλέγοντας το είδος του σάντουιτς ανά γεύμα. Για όσους, ειδικότερα, έχουν κάνει ήδη εγγραφή, η δήλωση και η κατάθεση του ποσού του γεύματος μπορεί να γίνει αναδρομικά.

Σημείωση:

Προβλέπεται περιορισμένος αριθμός (ως 70) εγγραφής φοιτητών με χαμηλό κόστος συμμετοχής (40 ευρώ) στο Συνέδριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΟΙ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ γίνονται με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούςτης Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων θα βαρύνουν τον εντολέα. Το ποσό της εγγραφής πρέπει να είναι στο ακέραιο, όσο αναφέρεται στην αντίστοιχη κατηγορία.

GR81 0140 1940 1940 0200 2000 156 - Alpha Bank
GR39 0171 5220 0065 2214 4057 757 - Τράπεζα Πειραιώς
GR14 0110 1390 0000 1390 0334 130 - Εθνική Τράπεζα

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Είναι απαραίτητο στα στοιχεία της κατάθεσης να αναφέρεται: το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και να γράφεται 16ο Συνέδριο.

Δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφών στο χώρο του Συνεδρίου και κατά τη διάρκεια των εργασιών του.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Κατά την προσέλευσή σας στον συνεδριακό χώρο, θα παραλάβετε τον φάκελο του συνεδρίου με το σχετικό υλικό και την ατομική ετικέτα ονόματος.

Η ατομική ετικέτα ονόματος είναι απαραίτητη για την είσοδο στους χώρους του Αμφιθεάτρου και των Εργαστηρίων του Συνεδρίου.

Συμμετοχή στα Εργαστήρια του Συνεδρίου:
Η δήλωση συμμετοχής στα Εργαστήρια στα οποία θα θέλατε να λάβετε μέρος, θα πρέπει να γίνει στην ειδική θέση της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής ή μέσω e-mail (στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Σε ορισμένα εργαστήρια θα υπάρχει ανώτατο όριο αριθμού συμμετεχόντων, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Μετά την λήξη του συνεδρίου θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των εργασιών του 16ου Συνεδρίου, το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε ανώνυμα. Οι απόψειςσας για τις επιστημονικές εκδηλώσεις της ΕΨΕ είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θα σας παρακαλούσαμε να διαθέσετε αυτόν τον χρόνο απαντώντας στα ερωτήματα του ερωτηματολόγιου.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά μετά την συμπλήρωση του ερωτηματολόγιου αξιολόγησης.